Komma-igång-kurs

Susanne Petersson - träningscoach  och din vägvisare i uthållighetsträning!

Komma-igång-kurs! Startar då det är lagom gruppstorlek. Intresseanmäl via mail.


Denna kurs riktar sig till dig som upplever dig som nybörjare i löpning och dig som kanske inte har den där grundkonditionen som du borde ha?! Vi trappar upp träningen successivt genom både teori och praktik. Men dig får du också ett enkelt styrketräningsprogram för hela kroppen samt lite fakta, träningstips och teoretiska kunskaper om träning.


Pass 1. 1,5  timme. Kortare föreläsning , samt ett funktionellt styrkeprogram som du enkelt kan använda då du tränar hemma eller ute. Medtag liggunderlag. Plats SOK stugan.Pass 2. 1 timme. Power walks i olika former. Vi smyger in löpningen genom att ta in tekniken även i raska promenader för att få en smidig övergång till löpningen sen. Samling Sidsjöbackens P.Pass 3. 1 timme. Löpning i korta sekvenser/intervaller. Här fokuserar vi på en effektiv löpteknik för att minimera risken för skador och ta oss fram på ett bra sätt som möjligt. Vi varvar power walks med jogging och löpteknik samt lär oss olika sätt att få in löpningen successivt på ett roligt sätt. Samling Sidsjöbackens P.Pass 4. 1 timme. Stavgång. Vi lär oss använda stavar på ett effektivt sätt, både på platten och i backar. Stavar i brösthöjd,  funkar toppen med längdstavar, slalomstavar eller gå-stavar. Behöver ej vara i bra skick! Samling Sidsjöbackens P.Pass 5.  1 timme. Löpintervallpass. Intervaller är inte lika med blodsmak. Vi kör ett lättare intervallpass där vi varvar lugn löpning med lite snabbare löpning. Ett roligt och effektivt sätt att träna, även för motionärer. Samling Sidsjöbackens P.


Min 7 st Max 15 st.


Datum:

Tid: 19.30-20.30 (21.00 gång 1)


Pris: 1000 kr, inkl. styrketräningsprogram, föreläsning och samtliga träningspass. Tänk på att du kanske kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag.


Anmäl på: susanne@konditionsfenomenet.se.

Ange namn, telefonnummer samt vilken kurs du anmäler dig till. Betalningsinfo får du sedan i ett mail.