Träningsprogram

Susanne Petersson - träningscoach  och din vägvisare i uthållighetsträning!

Så mycket mer än bara ett träningsprogram!


Genom att använda ett träningsprogram som är framtaget utifrån individuella förutsättningar är sannolikheten större att man träffar rätt med sin träning och utvecklas.
Konditionsfenomenet är erfaren och kunnig när det kommer till träning inom löpning, skidåkning m.m. men framförallt är vi engagerade och genuint intresserad av att hjälpa till.


När vi jobbar med personlig coaching i form av träningsprogram handlar det om så otroligt mycket mer än bara ett program under ett antal veckor. Du köper ett träningsupplägg/program, men det som gör den verkliga skillnaden är den personliga kontakten med mig. När vi gör träningsprogram lägger vi upp några veckor åt gången. Vi har hela tiden kontakt med varandra och kontinuerlig feedback ges via mail.


En plan läggs från början, men alltför ofta kommer verkligheten i vägen, vilket gör att förutsättningarna förändras. Vi lyssnar och ser vad som händer med en objektivitet som man själv sällan har. Planen justeras efter de nya förutsättningarna och så fortsätter det under hela tiden för samarbetet.


Tänk på att det kan ta tid att utvecklas så vi vill helst ha ett samarbete över lite längre tid!Så här går det till:

Vi börjar alltid med en konsultation via mail alt telefon, samt helst en träff. Nästa steg blir eventuellt konditionstest, om så önskas, annars ett träningspass tillsammans där vi både får syn på konditons- och styrkestatus samt teknik. Efter detta kommer du att få ett personligt träningsprogram och vi kommer då även göra en teknikanalys där du får personliga råd på vad du kan förbättra. Din träning kommer sedan att följas upp och vi kommer regelbundet att kunna ha personlig kontakt via email. Efter tre månaders träning utvärderar vi och gör eventuellt ett test på nytt och kan på så sätt mäta din förbättring.


Paketpris för träningsprogram: 1200 SEK/månad (för bokning av 3 månader), då ingår träffarna i början och i slutet samt ett pass mitt i. 


Kom ihåg att det går att anpassa mycket till personliga önskemål och vi lyssnar på dina behov!