Företagsträning

Susanne Petersson - träningscoach  och din vägvisare i uthållighetsträning!

IKEA/CUREXGRUPPEN - medvetet företag!
AKZO NOBEL -medvetet företag!

Alla vinner på företagsträning!


Träning på arbetet, kan det vara något?


Absolut! Fördelarna är inte bara de direkt uppenbara, som flera gladare och friskare medarbetare

dessutom uppfattas företaget som en attraktivare arbetsgivare.


Jag jobbar med företag som är intresserade av att engagera sig i sin personal i deras  träning, deras hälsa och deras välmående. Många företag upplever att det är de redan aktiva personerna som utnyttjar friskvårdspengar och friskvårdsförmåner, men att det är svårare att få personer som är inaktiva att ta samma initiativ. Jag hjälper självklart de redan aktiva men även personer som behöver en knuff att komma igång, genom att träningscoacha på individnivå eller gruppnivå. Jag kan ge tips och råd om träningsformer och göra träningsscheman men även hjälpa till med konkreta saker som vilken utrustning som kan vara bra att köpa. Med handfasta tips och inspiration hjälper jag människor att hitta lösningar som funkar i vardagen och de träningsovana att få fart.


Har du ett företag och vill hjälpa dina anställda till ett mer aktivt liv och en bättre hälsa? Kontakta mig för en offert, oavsett om det gäller enbart träning  eller om ni har tankar på att arrangera en träningsrelaterad konferens eller ett alldeles eget motionslopp. Jag jobbar med allt från morgon-, lunch- och kvällsträningar inom löpning, skidåkning, spänst & styrka och crosstraining. Har ni lokal att tillgå kan även inomhusträning vara ett alternativ.


Vill ni istället för praktisk träning ha ett teoripass med föreläsning och inspirationsstund, inom träning och hälsa, går det också jättebra!


Tänk på att ni kan utnyttja ert friskvårdsbidrag!


Välkomna att kontakta mig:

susanne@konditionsfenomenet.se

0701835331